Congrescentrum Bouw & Infra Park wordt nóg mooier!

Congrescentrum B&I ondergaat een grote metamorfose, de indeling wordt toegankelijker, de sfeer wordt moderner en de mogelijkheden worden flink uitgebreid. Het team van Congrescentrum B&I heeft hier enorm naar uitgekeken. Uitgangspunt van deze verbouwing is om het congrescentrum nóg aantrekkelijker te maken en de grote ruimte beter te benutten.

Met deze verbouwing realiseert Congrescentrum B&I meer vergaderzalen, meer toiletten, een ontmoetingsplek in de evenementenhal én een buitenterras. Het (personeels)restaurant krijgt een complete metamorfose. De ruimten worden meer met elkaar verbonden en de cateringmogelijkheden kunnen dynamischer en uitgebreider aangeboden worden. De moderne nieuwe stijl die perfect past bij de stoere en robuuste locatie, maakt het helemaal af.

Vergaderzalen en (personeels)restaurant tijdelijk gesloten
Door deze verbouwing zullen de vergaderzalen en foyer in Gebouw 20 tijdelijk gesloten zijn. Gelukkig beschikt het Bouw & Infra Park over meer vergadermogelijkheden. Bijvoorbeeld het Congreshotel Bij Fritz, Deze locatie is begin 2020 vernieuwd en een fijne plek voor vergaderen, eten en slapen. Het team van Congrescentrum B&I zal er alles aan doen om de geplande bijeenkomsten op een van de alternatieve locaties door te laten gaan. Uiteraard op dezelfde manier als onze bezoekers van hen gewend zijn. Veel medewerkers van de gevestigde bedrijven op het park maken gebruik van het restaurant in de foyer van Gebouw 20, hen wordt gevraagd om tijdelijk gebruik te maken van het Campusrestaurant in Gebouw 140 of het restaurant Bij Fritz (op reservering mogelijk).

Duur verbouwing op het Bouw & Infra Park
Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Congrescentrum B&I. Er wordt al een tijd aan deze mooie plannen gewerkt. Begin 2020 werd de eerste stap gezet door het B&I-kantoor van de begane grond te verhuizen naar de eerste verdieping. Van mei t/m augustus gaat de grote transformatie plaatsvinden.

Op deze pagina houden wij je graag op de hoogte van de verbouwing en delen wij updates en nieuwe afbeeldingen.


Bekijk hier alvast de nieuwe plattegrond (klik op de afbeelding)

 

3D-impressies van het resultaat (de kleuren kunnen afwijken):


Heeft u vragen? 

Team Vastgoed & Parkbeheer staat u graag te woord en zijn te bereiken via:
Mail: vastgoed@bouwinfrapark.nl
Tel: 0341 - 499 000

Er zijn (nog) geen foto's bij dit project geplaatst.

423