Nét even wat meer
dan een bedrijvenpark

Historische gebouwen, moderne voorzieningen, kennisuitwisseling en samenwerkingsverbanden; en dat alles te midden van het Veluwse schoon. Het Bouw & Infra Park niet alleen een mooie werkplek, maar ook een inspirerende omgeving waar jij je thuis voelt.

Optimale
bereikbaarheid

Vlak naast de A28, precies tussen Zwolle en Amersfoort, vind je het Bouw & Infra Park. Vanuit een grote hoeveelheid steden (van Amsterdam tot Arnhem) is het niet meer dan dan 40 minuten rijden om op ons park te komen. De ideale uitvalsbasis, vind je niet?

Betrokken parkbeheer
en snel onderhoud

Over het volledige park is goed telefonisch bereik en uitstekend internet beschikbaar. Daarnaast hebben we een toegewijd team dat dag in, dag uit klaar staat om alle huurders van dienst te zijn. Goede (en bovenal snelle) service is niet de uitzondering, maar de norm. Er is vuilvervoer en groenonderhoud aanwezig en het park heeft 24-uurstoezicht door onze portiers en camera’s.

Duurzaam, circulair
en groen!

Van een biomassaketel die het volledige park verwarmd, tot een enorme hoeveelheid zonnepanelen waarmee we het overgrote deel aan stroom kunnen opvangen – het Bouw & Infra Park is een duurzaam park. Er wordt hier behoorlijk aan de weg getimmerd en we hopen een voorloper binnen de sector te zijn op het gebied van vergroenen, verduurzamen en circulair verbouwen.

Gezond, lokaal
en voor een ieder wat

We hebben een duurzame samenwerking met in-house businesscateraar PDX Services. PDX biedt gezonde, verse en lokale catering bij jou op kantoor. Zij staan aan het roer in onze keukens op het gehele park; met maar liefst drie parkrestaurants & een Kioskafé is er voor ieder wat wils.