Route & Parkeren

Klik de kaart voor een vergroting en online routeplanner

Bouw & Infra Park BV
Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk

Let op: niet alle navigatiesystemen leiden u naar de hoofdentree. Volg onderstaande beschrijving en let op de borden langs de weg! 

Vanuit Amersfoort (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13), bij verkeerslichten rechtsaf de N302 op (Ceintuurbaan) en vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Zwolle (A28)

U neemt de afrit Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afrit 13) Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf de N302 (Ceintuurbaan) op. Vervolgens de eerste afslag links.

Vanuit Lelystad

U volgt de N302 en kruist de A28, vervolgens neemt u de eerste afslag links.

Vanuit Apeldoorn

U volgt de N302 (Leuvenumseweg), bij de verkeerslichten rechtsaf de N302 vervolgen (Ceintuurbaan). Vervolgens de eerste afslag rechts.

Gemiddelde autoreistijden

Vanaf Amsterdam : 50 minuten
Vanaf Arnhem : 55 minuten
Vanaf Lelystad : 30 minuten
Vanaf Amersfoort : 20 minuten
Vanaf Rotterdam : 65 minuten
Vanaf Utrecht : 45 minuten
Vanaf Zwolle : 25 minuten

Openbaar Vervoer

Er rijdt ieder uur een buurtbus, lijn 513, van en naar het NS-station Harderwijk. De halte is op het terrein. Bekijk hier de dienstregeling. 

Parkeren

Wij hebben voor onze gasten en bezoekers de beschikking over tenminste 750 gratis, verharde, parkeerplaatsen.

Laadpalen

Op het park staat een aantal laadpalen voor uw elektrische auto. Het starttarief is € 0,50* en per geladen kWh betaalt u € 0,29*. Omdat we de laadpalen zo effectief mogelijk willen inzetten, gaat er 30 minuten nadat uw accu volledig is volgeladen een parkeertarief in van € 0,02* per minuut. Dit laatste is te voorkomen door uw auto te verplaatsen naar een algemene parkeerplaats om zo ruimte te maken voor de volgende. 

*Prijswijzigingen voorbehouden
 

193