Wervelende award-uitreiking in Slot Zeist

Maandag 23 januari 2017 werden tijdens de feestelijke jubileumeditie van het MEETINGS Business Event in het schitterende Slot Zeist de 10e MEETINGS® Awards uitgereikt. De winnaars ontvingen de prijs uit de vliegensvlugge handen van Hans Kazàn. Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park was al regiowinnaar en Erik Kerssies (directeur) en Karlien Lodewijk (Marketing & Communicatie) ontvingen een certficaat en de award. Als kers op de taart bleek dat de locatie in Harderwijk ook de bronzen award mee mocht nemen en zichzelf dus bij de beste evenementenlocaties in het land mag scharen.

Het drukbezochte MEETINGS Business Event werd opgeluisterd met een aantal inspirerende sprekers uit de MICE-branche. De energieke Tribes CEO Eduard Schaepman kreeg de zaal aan het springen tijdens een ‘Haka’, geïnspireerd op de tradities van de Masai, Henk Jan van Harten van bureauvanharten – communicatie & evenementen hield een inspirerend betoog over hoe beleving en Storytelling een onmisbaar onderdeel zijn van een geslaagd Business Event en Stand-up Networker en artistiek leider van het Comedyhuis Jeroen Pater gaf de deelnemers op ludieke wijze tips om het beste uit elk netwerkmoment te halen.

Regionale én nationale winnaars
De MEETINGS® Awards werden uitgereikt in de indrukwekkende barokke spiegelzaal op de bel-etage van Slot Zeist. De dames van GoodDay Hospitality Services zorgden voor een warme ontvangst van de ruim 150 aanwezige gasten en winnaars, terwijl de tekenaars van Ahaaa! the Actor Factory het evenement live verwerkten tot een gedetailleerde tekening. Een van de winnaars verraste de overige aanwezigen met een bezoekje van een indrukwekkende Amerikaanse zeearend.

Op basis van het aantal geldig uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2016 tot en met 31 oktober 2016 zijn de regionale winnaars vastgesteld. De nationale winnaars zijn vastgesteld op basis van het geldig aantal uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2016 tot en met 31 december 2016. De uitslagen zijn op basis van het aantal stemmen vastgesteld door Van Eldik & Van Eldik Notarissen in Malden.

Een overzicht van alle winnaars in alle categorieen vind je hier.

GROEPSFOTO Meetings Awards 2016 @Clickshots
194