Welkom FR STUDIO op het Bouw & Infra Park

In een van de prachtige monumentale kantoorgebouwen op het Bouw & Infra Park is een nieuw bedrijf gevestigd: FR STUDIO. Martin Foppen en Tom van den Berg hadden de fijne locatie op ons park van te voren niet bedacht; "De natuur, de ‘grote jongens’ zandbak waar we op uit kijken, de oude gebouwen, de klinkerbestrating, de aanwezige voorzieningen en de gemoedelijkheid die we hier ontmoeten: het is als een warm bad.", aldus Martin.

Foppen Reclame BV gaat binnenkort verder onder de naam FR STUDIO, dit staat voor Fotografie en Reclame studio. Martin is een hands on, creatief en allround offline reclamemaker, grafisch vormgever en bedenker, o.a van het rode en blauwe stippenlogo van Schuuring en Allinq. Tom is een creatieve en technische grafisch vormgever en weet ook online en in de IT zijn weg goed te vinden. Tom is ook een kundig productfotograaf. En dat is waar FR Studio zich sinds een paar jaar naast het reclamemaken op toelegt, met specialisatie in 360 graden en 3D-productfotografie.

Na een noodzakelijke plafondaanpassing past de 3D-fotografieapparatuur: we zijn klaar om uiteenlopende producten en museumobjecten te fotograferen. Producten met name voor webshoptoepassingen en museumobjecten voor optimale digitale vastlegging, maar ook voor presentatiedoeleinden. We fotograferen o.a. voor het (wieler) Koersmuseum in Roeselare in België…

"We delen het achterhuis van gebouw 130, samen met de dames van AAB en de heren van EWZ", aldus Martin. "Fijne buren; ze hebben niet geklaagd over ons gezaag, geboor en ander klus- en verhuisoverlast. Met de andere ‘parkhuurders’ willen we graag nog persoonlijk kennismaken: het kan zijn dat wij onszelf daarvoor bij jullie uitnodigen, maar wees ook vooral welkom voor een kopje koffie."

FR Studio op Bouw & Infra Park
194