Welkom: Concreet Onderwijsproducten

Per 1 juli 2016 is Concreet Onderwijsproducten gevestigd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk.

Met een stevige voetafdruk in het logo zetten zij de stap naar een nieuwe organisatie: Concreet Onderwijsproducten! Concreet Onderwijsproducten staat voor het duurzaam en actief ondersteunen van scholen, docenten, leerlingen, werknemers en bedrijven met actuele onderwijsproducten voor goed bouwonderwijs.

Concreet is een zelfstandige organisatie opgericht op initiatief van het onderwijs en het bedrijfsleven. Erik Meijering is, met twintig jaar ervaring in het bouwonderwijs, directeur-bestuurder geworden van Concreet: “Wij zijn hard bezig om te zorgen dat wij per 1 juli 2016 met een professioneel en fris team voor u klaar staan om de levering van leermiddelen en examens voor de start van het schooljaar en in de toekomst te garanderen.”

Het takenpakket van Concreet was voorheen ondergebracht bij Fundeon. Op 1 juli 2016 houdt Fundeon als instituut op te bestaan. Concreet is een kleine, daadkrachtige, toekomstgerichte organisatie met een sterke focus op het bevorderen van vakmanschap in de breedste zin van het woord. Deze nieuwe stap biedt optimale mogelijkheden om de dienstverlening te vernieuwen en nog beter te laten aansluiten op de wensen van de gebruikers. Professionals van Concreet laten zich daarom zien in de samenwerking met onderwijs en bedrijfsleven. En ontwikkelen om die reden zoveel mogelijk vanaf locatie.

Op www.concreetonderwijsproducten.nl vindt u binnenkort meer info.

Bron: Persbericht Concreet Onderwijsproducten

Logo Concreet
194