Stem nu: Congrescentrum Bouw & Infra Park opnieuw genomineerd

Het congrescentrum Bouw & Infra Park is opnieuw genomineerd voor de award ‘Beste Evenementenlocatie.’ Na de regionale winst in 2016 en de 3e plaats landelijk dingt de unieke locatie in Harderwijk in 2017 weer mee naar de prijzen. De genomineerde locaties worden beoordeeld op criteria als ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service.

Karlien Lodewijk, coördinator marketing en communicatie van Bouw & Infra Park: ‘We zijn vereerd om voor het 2e jaar op rij genomineerd te zijn. We werken met een heel team heel hard om onze locatie aan de top te houden!’

Vanaf 1 september tot 31 december kan iedereen online stemmen op de genomineerde locaties. De winnaar wordt in januari 2018 bekend gemaakt tijdens het Meetings Business Event op Landgoed Marienwaerdt in Beesd. 

Over de award
De award is een initiatief van Meetings, het vakmagazine voor alle vormen van zakelijke bijeenkomsten en evenementen, en is een publieksprijs. Naast ‘Beste Evenementenlocatie’ reiken zij ook awards uit in onder meer de categorieën: Beste meetingsupplier, beste teamattractie en beste congrestheater.

EvenementenLocatie van het jaar_AWARD (002)
194