StarSecure 'nieuw gezicht' aan poort Bouw & Infra Park

Sinds eind september is het Bouw & Infra Park in Harderwijk in zee gegaan met beveiligingsbedrijf StarSecure uit Nunspeet. Zij bemensen de portiersloge en fungeren daarmee ook als gastheer en als eerste aanspreekpunt van iedereen die het Bouw & Infra Park oprijdt. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de alarmopvolging, parkeerbegeleiding & de open- en sluitrondes van de panden. Ook de nachtreceptionist in het conferentiehotel is in dienst van StarSecure. Dagelijks komen er honderden mensen op het Bouw & Infra Park, om te werken, voor een zakelijke afspraak of om een event of congres te bezoeken in het congrescentrum.

Ester Poelhekken, manager Facilitaire Dienstverlening van Bouw & Infra Park vertelt: ’Na gesprekken met verschillende partijen klikte het met StarSecure. Daarnaast is het voor ons van grote waarde dat een groot gedeelte van de medewerkers inmiddels in dienst is getreden bij StarSecure, zo blijven er vertrouwde gezichten te zien bij de poort. Bovendien kennen zij onze huurders, de panden en het bedrijf. Thijs de Ruiter, operationeel directeur van StarSecure vult aan: ‘Wij zijn blij en trots om het Bouw & Infra Park als klant te mogen verwelkomen. Ons team van goed opgeleide medewerkers die voor een groot deel al bekend zijn met de mensen op de locatie, zullen ervoor zorgen dat de medewerkers en gasten zich welkom en veilig voelen.’

Afgelopen week werden de contracten officieel ondertekend door Thijs de Ruiter en Erik Kerssies, directeur van het Bouw & Infra Park in het bijzijn van Barry Hartenberg, accountmanager van StarSecure en Ester Poelhekken.

Over StarSecure
StarSecure uit Nunspeet is gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van veiligheid en beveiliging. De beveiligers zijn zowel gespecialiseerd in het beveiligen van personen als objecten en inzetbaar in alle denkbare omgevingen en omstandigheden. Zij leveren o.a. beveiligers voor evenementen, festivals en uitgaansgelegenheden, maar beveiligen ook bedrijfspanden.

Foto v.l.n.r. Barry Hartenberg en Thijs de Ruiter van StarSecure en Ester Poelhekken en Erik Kerssies van Bouw & Infra Park

StarSecure
194