Publicatie Bedrijfstakverslag op Volandis Deskundigendag

Het Bedrijfstakverslag voor de bouwnijverheid wordt op donderdag 29 november uitgereikt aan de heren Henk Homberg (vice-voorzitter Bouwend Nederland en Peter Roos (bestuurder FNV Bouwen & Wonen). Dit vindt plaats tijdens de eerste Deskundigendag van Volandis.

Bedrijfstakverslag
Het bedrijfstakverslag wordt beschouwd als een waardevolle inkijk in de bouw- en infrasector als het aankomt op duurzame inzetbaarheid. Dit verslag is gebaseerd op de DIA’s en PAGO’s die in het jaar 2017 zijn uitgevoerd. De DIA (Duurzame Inzetbaarheidsanalyse) is het PAGO in combinatie met een DIA-adviesgesprek. Vanaf 29 november is het volledige Bedrijfstakverslag hier in te zien.

 

Volandis Deskundigendag
De uitreiking van het bedrijfstakverslag vormt een onderdeel van het programma van de eerste Volandis Deskundigendag. Deze dag richt zich specifiek op arbeidshygiënisten, arbeid- en organisatiedeskundigen, bedrijfsartsen, ergonomen, veiligheidskundigen, HR-, preventie- en beleidsmedewerkers en andere professionals werkzaam in of voor de bouw- en infrasector. Centraal staat het opdoen van inspiratie en kennis. Aan de hand van de thema’s Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit zullen zowel interne als externe deskundigen een variërend programma verzorgen. Meer informatie over het programma van de Volandis Deskundigendag vindt u hier.

Persbericht - Volandis

logo-volandis
194