Personeelsdag Perspectief in Congrescentrum B&I

Afgelopen donderdag 9 januari maakte Perspectief gebruik van onze evenementenhal voor hun nieuwjaarsbijeenkomst en personeelsdag. Het thema was ‚ÄėDuurzame Inzetbaarheid', een onderwerp dat mooi aansluit bij een van onze pijlers.

Meerdere ruimtes voor een interactieve en dynamische dag
Onze evenementenhal leende zich goed voor de gezamenlijke bijeenkomst. Daarnaast organiseerde Perspectief interactieve teambuilding workshops voor het personeel en op die momenten werd de groep opgedeeld in kleine groepen en verhuisden ze naar het buitenterrein en de Grondzaal.

 

"Het personeel van Perspectief kijkt terug op een leuke en goed georganiseerde dag, voor dat soort enthousiaste reacties werkt het team van Congrescentrum B&I dagelijks met veel plezier en energie!"

Perspectief Maakt Beter
Perspectief is de partner op het gebied van preventie, verzuim, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Naast duurzame inzetbaarheid stonden ze stil bij hun nieuwe titel; Vitaalste Bedrijf van Nederland.

Ons park ook interessant voor jouw evenement?
Zoek je een locatie centraal in Nederland om een zakelijk evenement, congres, demonstratie of dealerdag te organiseren? Dan biedt ons park zeker mogelijkheden. Bekijk ze hier.


 

DSC_0154.JPG
194