Per direct beschikbaar: 47 m2 kantoorruimte

Het voormalige WGF-kazerneterrein in Harderwijk in Gelderland op de Veluwe is door de jaren heen getransformeerd tot moderne bedrijvencampus voor organisaties in de bouw-, infra-, en opleidingsbranche. Gebouw 110 is één van de monumentale panden en een voormalig legeringsgebouw. Het pand ligt centraal op het park. Vanwege de verhuizing van een zittende huurder naar een groter kantoor op ons park, is er kantoorruimte vrijgekomen.

Gebouw 110 - gebouw met allure
De beschikbare ruimte in gebouw 110 betreft één kantoorruimte. De oppervlakte (inclusief collectieve ruimtes) bedraagt 47 m2. Het pand beschikt over een lift. Het kantoor is specifiek bedoeld voor organisaties actief in of gelieerd aan de bouw - en infrasector. In het pand zijn al gevestigd de Academie voor Ambulancezorg en SPW (pensioenfonds voor woningbouwcorporaties). Er is een gezamenlijke pantry en toiletgroep. Het kantoor beschikt over verwarming en koeling, databekabeling/glasvezel en luchtbehandeling. Parkeren kan op de parkeerplaats voor en naast het pand. 

Faciliteiten op het Bouw & Infra Park
Op eigen terrein bevinden zich drie parkrestaurants en een KiosKafé, welke perfect zijn voor uw (zakelijke) lunch, diner of borrel. Daarnaast zijn het dé plekken om andere huurders te ontmoeten. Op één van de terrassen kunt u vergaderen of gewoon een kopje verse koffie drinken. Het park beschikt over een sporthal en een sportveld. Of u loopt het park af en zo de Veluwse bossen in. Frisse lucht en beweging werken altijd inspirerend.  Verder biedt het Bouw & Infra Park: beveiliging door middel van een videobewakingssysteem en goed opgeleide portiers bij de entree, 24 uur toegang tot uw pand, congrescentrum met hotel en parkcatering. Het Bouw & Infra Park ligt direct aan de A28 in de driehoek Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle en is daarmee perfect bereikbaar.

Overig

  • Huurprijs: op aanvraag
  • Servicekosten : huurprijs exclusief voorschot servicekosten, exclusief voorschot parkbeheer en energie;
  • Huurtermijn: bespreekbaar;
  • Hoofdbestemming: kantoor;
  • Adres: Ceintuurbaan 2 -110, 3847 LG Harderwijk;
  • Parkeergelegenheid: ruim voldoende parkeergelegenheid, aantal op basis van CROW-norm à € 352,50 per stuk per jaar;
  • Klik hier voor foto's van het pand en de beschikbare ruimte.

Huren op het Bouw & Infra Park biedt veel voordelen. Lees er hier meer over. Lees ook het verhaal van Volandis, één van onze andere huurders. 

Meer informatie of een vrijblijvende rondleiding? Bel naar onze afdeling Vastgoed & Parkbeheer: 0341 - 499 000 of mail vastgoed@bouwinfrapark.nl 

110
194