people@places en Bouw & Infra Park bundelen kracht voor uitbreiding innovatief flexwerkconcept

Het reeds bekende flexwerkconcept people@places verhuist van de Daltonstraat in Harderwijk naar het Bouw & Infra Park. Wij slaan de handen met people@places ineen om samen het complete en innovatieve flexwerkconcept te leveren in de regio. In Gebouw 40 op het Bouw & Infra Park vestigt people@places Harderwijk. De locatie biedt ruimte voor comfortabele flexwerkplekken en zakelijke afspraken.

PEOPLE@PLACES VESTIGT ZICH OP BOUW & INFRA PARK HARDERWIJK: “COMPLEET EN UNIEK CONCEPT IN DE REGIO”

Het concept people@places richt zich op ZZP’ers en ondernemers in het MKB, die behoefte hebben aan een flexibele werkplek zonder langdurige huurovereenkomsten. De nieuwe locatie beschikt over veertien flexibele werk- en vergaderruimtes van verschillende groottes. Voor elke ondernemer is er een passende ruimte. Huren kan per uur, dag, week of maand.

Op ons park is het bijeenkomen met grotere vergadergroepen en congressen de hoofdactiviteit bij Congrescentrum B&I. Juist door elkaars expertise met daarbij de overeenkomst van een hoog gastvrijheidsniveau is de samenwerking een aanvulling en versterkt de positie van de beide bedrijven.

Opening in april
Op maandag 12 april zal de opening zijn van de nieuwe vestiging van people@places Harderwijk plaatsvinden. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de herinrichting om zo een fijne werkplek te bieden aan de gebruikers van het flexwerkconcept. Alle kantoren en vergaderzalen krijgen een facelift en worden voorzien van nieuw meubilair. Na 30 juni zal de locatie aan de Daltonstraat 17 in Harderwijk sluiten.

Foto ondertekening samenwerking people@places
194