Van harte welkom op ons jubileumcongres!

Nog twee dagen en dan heten we u van harte welkom op ons jubileumcongres '10 jaar bouwen'.
In deze nieuwsbrief vindt u het programma en praktische informatie.

Het congres vindt plaats in ons eigen congrescentrum:
Bouw & Infra Park
Gebouw 20
Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
Klik hier voor route en parkeren

Programma donderdag 6 oktober 2016
13.30 uur - Inloop
14.00 uur - Opening door Erik Kerssies, directeur van Bouw & Infra Park B.V. en Christianne van der Wal, wethouder Economische Zaken & Werkgelegenheid van de Gemeente Harderwijk.
14.15 uur: Prof. Dr. Tobias Just
14.45 uur: Jan Willem van de Groep
15.15 uur: Pauze
15.45 uur: Ellen Borgmeijer
16.15 uur: Peter Reijers (ook dagvoorzitter)
16.45 uur: Feestelijke borrel

Sprekers

 

Prof. Dr. Tobias Just: Leerstoel Handelsimmobilien und Stadtentwicklung aan de International Real Estate Business School van Universität Regensburg. Hij maakt een marktvergelijking tussen Duitsland en Nederland op het gebied van vastgoed.

 

Jan Willem van de Groep: Onder meer bedenker en initiator van de Stroomversnelling, een initiatief waarbij de bouw- en corporatiesector door middel van radicale innovaties binnen 5 jaar 111.000 woningen willen renoveren naar het niveau Nul op de Meter. De meest inspiratievolle gedachte voor Jan Willem is het zogenaamde Gandhiaans innoveren. Dat betekent innovatie bewerkstelligen met zo min mogelijk middelen. Naast aanjager van bouwtransitie is hij al jaren betrokken bij het energietransitie vraagstuk. Hij wordt regelmatig gevraagd als adviseur van bedrijven, ministeries en parlementsleden (in binnen- en buitenland) vanwege zijn originele visie op dit vraagstuk.
Onderwerp: What IF construction company's are no longer needed
 

 

Ellen Borgmeijer: Directeur van Areaal Advies en 2e op de lijst bij de verkiezing ‘meest invloedrijke vastgoedvrouw van het jaar 2015’. Ellen beweegt zich op het snijvlak van wijkeconomie, detailhandel en vastgoed. Zij werkte onder meer als interimmanager van afdelingen bedrijfsonroerend goed, winkelstraatmanager en vastgoedcoördinator.
Onderwerp: Een nieuwe kijk op leegstand

 

Peter Reijers: Partner bij De Bouwer & Partners en eigenaar van Peter Reijers Communicatie en de dagvoorzitter van dit congres. Peter schreef columns voor Cobouw en is een veelgevraagde trainer, coach, sparringpartner en inspirator op allerlei gebied. Peter spreekt ook zelf over communicatie in de bouw.

311