Trek nodigt je uit: 'Uit de auto, op de fiets!'

Deze uitnodiging voor alle huurders kwam net te laat voor het laatste parknieuws, maar we willen je deze toch niet onthouden.

Trek Benelux (huurder in gebouw 20) nodigt iedereen uit om de allernieuwste, op ons park ontwikkelde (!) snelle E-bike te komen proberen. Dit kan op woensdagmiddag 22 maart tussen 13.00 - 18.00 uur.

Vrijblijvend aanmelden wordt gewaardeerd via Mail_BeneluxMarketing@trekbikes.com

Over de Ebike:  Super Commuter+

Snel, veilig, fit en milieuvriendelijk naar het werk was nog nooit zo bereikbaar. Bovendien zijn er veel werkgevers die een aanschaf van zo’n fiets bereikbaar maken via secundaire arbeidsvoorwaarden. Trek is één van de fabrikanten van deze nieuwe, snelle E-bikes. De kennis van de markt die aanwezig is in het Benelux hoofdkantoor van Trek in Harderwijk, is gecombineerd met de innovatiekracht van één van de grootste fietsmerken wereldwijd. En met een prachtig resultaat: de Super Commuter+ collectie.

PS. De aanwezige dealers hebben alleen op deze dag een fantastische aanbieding in de vorm van een totaal ontzorgingspakket ter waarde van € 369,99 bij de aanschaf van een Super Commuter+.

311