Nationaal Congres Beheer & Onderhoud van Infrastructuur - Bent u erbij?

Woensdag 18 apriI is het zover: het jaarlijkse nationale congres Beheer & Onderhoud van Infrastructuur. Dit jaar vindt dit inspirerende congres plaats in het congrescentrum op het Bouw & Infra Park. Als official host ontvangen we u graag op onze unieke locatie in Harderwijk. In de loop der jaren is het congres uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en ingenieursbureaus met expertise op het gebied van beheer en onderhoud werkzaam in de sectoren rail, grond-, weg- en waterbouw.

We gaan actuele ontwikkelingen, tools, do’s & dont’s, lessons learned en de wisselwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer verpakken in aansprekende voorbeelden en cases. Het programma zal verder bestaan uit lezingen, inspiratiesessies, een projectenplatform en rondetafelsessies. Hierbij kunt u kiezen uit een ruime keuze aan aansprekende projecten.

Bootcamp
En er is een interessante bootcamp vanuit DACE die gaat plaatsvinden tijdens het event. Hiervoor zijn 50 plekken beschikbaar. De bootcamp gaat over Value Management: Value optimization in assetmanagement!

Kansen grijpen in het beheer en onderhoud van uw assets! Meer weten over de aanpak bij functiegericht wegbeheer, riool– en straatvervanging of over de fietsparkeergarage Beursplein Amsterdam. Leer van ervaringen: “Value Engineering heeft mijn renovatieproject een boost gegeven richting een efficiënte oplossing met groot draagvlak”, Melanie Nissink, voormalige projectmanager Suurhoffbrug bij RWS.

Meer informatie en aanmelden

Als relatie van Bouw & Infra Park krijgt u 20% korting met de kortingscode: Bouweninfrapark20

70254_bo_3
311