Mis 't niet! Meld je aan voor ons feestelijke jubileumcongres!

Heb je je nog niet aangemeld voor ons jubileumcongres? Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Het programma staat garant voor een inspirerende en feestelijke middag. Van harte welkom!

Programma

13.30 uur

Inloop

14.00 uur

Opening door Erik Kerssies, directeur Bouw & Infra Park B.V. en Christianne van der Wal, wethouder Economische Zaken van de Gemeente Harderwijk

14.15 uur

Prof. Dr. Tobias Just

14.45 uur

Jan Willem van de Groep

15.15 uur

Pauze

15.45 uur

Ellen Borgmeijer

16.15 uur

Peter Reijers (ook dagvoorzitter)

16.45 uur

Feestelijke borrel


Locatie
Congrescentrum Bouw & Infra Park - gebouw 20
Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk

Meer informatie en/of direct kosteloos aanmelden! 

 

Prof. Dr. Tobias Just, Leerstoel 'Handelsimmobilien und Stadtentwicklung' aan de International Real Estate Business School van de Universiteit in Regensburg. Prof. Dr. Just spreekt over de toekomstige ontwikkelingen in de vastgoedsector en maakt hierbij een marktvergelijking tussen Nederland en Duitsland.

 

 

Jan Willem van de Groep: Onder meer bedenker en initiator van de Stroomversnelling, een initiatief waarbij de bouw- en corporatiesector door middel van radicale innovaties binnen 5 jaar 111.000 woningen willen renoveren naar het niveau Nul op de Meter. De meest inspiratievolle gedachte voor Jan Willem is het zogenaamde Gandhiaans innoveren. Dat betekent innovatie bewerkstelligen met zo min mogelijk middelen. Naast aanjager van bouwtransitie is hij al jaren betrokken bij het energietransitie vraagstuk. Hij wordt regelmatig gevraagd als adviseur van bedrijven, ministeries en parlementsleden (in binnen- en buitenland) vanwege zijn originele visie op dit vraagstuk.
Onderwerp: What IF construction company's are no longer needed

 

Ellen Borgmeijer: Directeur van Areaal Advies en 2e op de lijst bij de verkiezing ‘meest invloedrijke vastgoedvrouw van het jaar 2015’. Ellen beweegt zich op het snijvlak van wijkeconomie, detailhandel en vastgoed. Zij werkte onder meer als interimmanager van afdelingen bedrijfsonroerend goed, winkelstraatmanager en vastgoedcoördinator.
Onderwerp: Een nieuwe kijk op leegstand

 

Peter Reijers: Partner bij De Bouwer & Partners en eigenaar van Peter Reijers Communicatie en de dagvoorzitter van dit congres. Peter schreef columns voor Cobouw en is een veelgevraagde trainer, coach, sparringpartner en inspirator op allerlei gebied.

Peter spreekt op humorvolle wijze over communicatie in de bouwkolom.
 

311