Congrescentrum valt dubbel in de prijzen

Ons congrescentrum is deze maand dubbel in de prijzen gevallen. Begin januari werd de publieksprijs van MeetingReview gewonnen en 22 januari ontvingen we de zilveren award voor 'Beste Evenementenlocatie van het jaar 2017.'

Over MeetingReview
Net als in 2016, heeft het congrescentrum op het Bouw & Infra Park ook in 2017 de publiekprijs in de categorie XXL gewonnen. De publieksprijs wordt uitgereikt door het onafhankelijke reviewplatform MeetingReview. Locaties worden door de gasten beoordeeld op zaal, locatie, catering en boekingsproces. Met een 9,1 gemiddeld op basis van 114 reviews heeft het congrescentrum de titel geprolongeerd. 

Over de award 'Beste Evenementenlocatie van het jaar'
Maandag 22 januari 2018 werden tijdens een feestelijke bijeenkomst op het prachtige landgoed Marienwaerdt in Beesd de MEETINGS® Awards uitgereikt, onder andere in de categorie ‘Beste Evenementenlocatie van 2017’. Hier ontvingen we het bijbehorende certificaat en de award van de regionale winst. Als kers op de taart bleek dat onze locatie ook de zilveren award (nationaal) mee mocht nemen en zichzelf dus bij de beste evenementenlocaties in het land mag scharen.

De award is een initiatief van Meetings, het vakblad voor alle vormen van zakelijke bijeenkomsten en evenementen, en is een publieksprijs. Naast ‘Beste Evenementenlocatie’ reiken zij ook awards uit in onder meer de categorieën: Beste meetingsupplier, beste teamattractie en beste congrestheater.

MBE
311