Parcival nieuwe huurder op het Bouw & Infra Park

Parcival helpt organisaties zich optimaal voor te bereiden op een crisis. Maar ook als een organisatie daadwerkelijk geconfronteerd wordt met crisissituaties of (cyber)incidenten, staat Parcival klaar voor directe ondersteuning. Per 1 september 2021 huren zij een kantoorruimte op het Bouw & Infra Park.

De diensten van Parcival:

  • Opleiden, trainen en oefenen van management en medewerkers op het gebied van crisismanagement, crisiscommunicatie (mediatraining) en Business Continuity Management (BCM);
  • Advisering, planvorming, onderzoek en evaluatie;
  • Ontwikkelen en aanbieden van ondersteunende tools (via zusteronderneming Merlin);
  • 24-uurs ondersteuning tijdens crisis.

Parcival heeft een aantal jaren kantoor gehouden in Kasteel Staverden dat echter wordt gerenoveerd. Tijdens een uitgebreide zoektocht naar een nieuwe inspirerende locatie viel hun oog op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Tijdens een eerste bezoek werden ze al snel geraakt door de verrassende en inspirerende uitstraling van het park en niet in de laatste plaats, door de mensen die zich met een aanstekelijk enthousiasme en een groot gevoel voor gastvrijheid bezighouden met het faciliteren van de bedrijven die daar zijn gehuisvest.

De infrastructuur en de faciliteiten van het park, een voormalig kazerneterrein - toch een vleugje kasteel - leek voor ons een warm bad waar het gaat om opleiden, trainen en oefenen én het faciliteren van cursisten bij congressen, meetings en evenementen. Een hotel, restaurants en zeer gevarieerde catering verzorgd door zeer gastvrije medewerkers completeerde het geheel en leidde ertoe dat we niet lang nodig hadden om onze eigen beeld-, oordeels- en besluitvormingscyclus, van groot belang bij een crisis, te voltooien met een snel maar weloverwogen besluit om onze handtekening te zetten onder het huurcontract.

Ze verheugen zich op het verblijf, dat doen wij ook. We kijken uit naar een fijne samenwerking! 

Schermafbeelding 2021-08-31 om 15.58.49.png
194