Onderhoud blusmiddelen en noodverlichting per 1 januari 2018 door Flame Control

Per 1 januari 2018 start het Harderwijkse bedrijf Flame Control Brandbeveiliging met het onderhoud van de blusmiddelen en noodverlichting in de gebouwen op het Bouw & Infra Park. De keuze voor Flame Control Brandbeveiliging is onder meer gebaseerd op hun scherpe tarief en het feit dat er een vaste servicemonteur is voor het plegen van onderhoud.

‘Het werken met een vaste monteur is zowel voor ons als opdrachtgever, als voor onze huurders prettig, de communicatielijnen blijven kort en er loopt een bekend gezicht rond op het park’ vertelt Robin Idzes, manager Vastgoed & Parkbeheer van Bouw & Infra Park. Rodny Bosma, eigenaar van Flame Control Brandbeveiliging voegt toe: ‘Blusmiddelen en noodverlichting zijn verplicht in alle bedrijfspanden. Het is belangrijk om deze regelmatig te onderhouden, zodat mochten ze onverhoopt een keer nodig zijn, ze ook vlekkeloos werken en erger doen voorkomen. We zijn blij om bij te kunnen dragen aan de veiligheid van de huurders op het Bouw & Infra Park.’

Over Flame Control Brandbeveiliging

Flame Control Brandbeveiliging is een jong, dynamisch en snel groeiend brandbeveiligingsbedrijf uit Harderwijk met ervaren monteurs. Het leveringspakket bestaat onder meer uit levering en onderhoud van brandblustoestellen, brandslanghaspels, noodverlichting, verbandmiddelen, AED-apparatuur en automatische blusinstallaties.

 

Foto: Rodny Bosma (links) en Robin Idzes

Rodny en Robin
194