Nina Nomden versterkt expertpanel tijdens beleef techniek op 11 april

De organisatie van beleef techniek heeft in de persoon van Nina Nomden een waardevolle aanvulling gevonden voor het expertpanel. Dit panel buigt zich op de eerste dag van beleef techniek (donderdag 11 april om 11.30 uur) over de vraag: ‘Hoe komt de sector aan gekwalificeerd personeel?’

 

Drs. Nina Nomden is sinds 2017 directeur van het bouw- en ontwikkelingsbedrijf Van Wijnen Lelystad. Ze is afkomstig uit de mediawereld (Endemol, Avro, Wereldomroep en SBS Broadcasting) en heeft ook strategische functies bekleed bij KLM, McDonald’s en UMC st. Radboud. Ondanks de grote cultuurverschillen voelt zij zich inmiddels als een vis in het water in de dynamische en innovatieve wereld van bouw.

Het expertpanel bestaat naast Nomden uit: George Raessens (vicevoorzitter Bouwend Nederland), Roel Vollebregt (COO Civiel Koninklijke BAM Groep), Hans Crombeen (sectorbestuurder FNV Bouwen & Wonen) en Herman Meppelink (directeur Soma College).

Het complete programma staat op de website: www.beleeftechniek.nl

Ambassadeurs
Bouwend Nederland, FNV Bouw & Wonen, CNV Vakmensen, BU Bouw en Uitvoering, MKB INFRA, FactorWerk, VMS, Je gaat het maken en SOMA College zijn trotse ambassadeurs van beleef techniek 2019.

yZrVhds5_400x400.jpg
194