Nieuwe InfraCampus opent in 2019 in Harderwijk

Begin 2019, wordt in het hart van de sector op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, de InfraCampus geopend. Deze ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector wordt gevestigd in de grote bedrijfshal op een centrale plek op het groene park. De InfraCampus wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met de stichting Innovatie Kenniscentrum Nederland (IKN).

Concentratie van infra-toeleveranciers
De InfraCampus biedt ruimte aan 60 toeleveranciers uit de infrasector om hun product of dienst te demonstreren. Hierdoor maakt de bezoeker in korte tijd kennis met de vele toepasbare mogelijkheden. Denk hierbij aan riooltoepassingen, afwateringssystemen en bekabeling. Erik Kerssies, directeur van het Bouw & Infra Park legt uit: ‘Het grote voordeel is dat er geen tijd en energie verloren gaan met het opbouwen van tijdelijke exposities of beursstands. De InfraCampus is elke werkdag open. De presentatie van de artikelen wordt optimaal verzorgd en de ruimte wordt ruim en licht van opzet. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en we starten dan ook snel met het inrichten van de ruimtes.’  

Locatie in Ede wordt te klein
De afgelopen jaren heeft dit format met succes gedraaid in Ede. Vanwege grote belangstelling en groei werd gezocht naar een andere locatie met meer mogelijkheden. Deze is gevonden op het Bouw & Infra Park. ‘Op het Bouw & Infra Park zijn alle faciliteiten aanwezig van parkeerterrein tot catering. De samenwerking was snel gevonden’, aldus Kerssies.

Kennis uitwisselen
Naast de permanente expositie worden er ook regelmatig lezingen, presentaties en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Alle activiteiten op de campus dienen het belang van de infra-branche.

Meer informatie over de InfraCampus lees je hier.

Foto: Erik Kerssies voor de nog in te richten InfraCampus

Erik Kerssies voor de nog in te richten InfraCampus
194