Nieuwe huurder op het Bouw & Infra Park: welkom Fietsnetwerk.nl

Afgelopen september hebben wij een nieuwe huurder welkom mogen heten, namelijk Efita B.V. Oftewel Fietsnetwerk.nl Fietsnetwerk.nl is één van de grootste aanbieders van recreatieve en thematische fietsroutes. Dagelijks zijn ze bezig om de mooiste fietsroutes te maken die worden voorzien van unieke horecalocaties en bezienswaardigheden. De routes zijn terug te vinden op de website en in de Fietsnetwerk App. “Met de app word je volledig begeleid in je route en langs de afstapmomenten, ook als die net buiten de vaste knooppuntenroute liggen. Zo raak je nooit meer de weg kwijt en hoef je niets te missen van de omgeving!”

Het team bestaat op dit moment uit vijf medewerkers. Glenn en Nick verzorgen de sales, Fleur en Anne maken de fietsroutes en content, Mitchell monitort de online gang van zaken. Eindverantwoordelijke is eigenaar Wouter Terpstra. Daarnaast werkt het team actief samen met regionale ondernemers en developers.

“De afgelopen jaren zaten we gevestigd op het Lorentz industrieterrein, maar we hadden behoefte aan een rustigere en een meer inspirerende omgeving. Bouw & Infra Park bleek voor ons de uitgelezen locatie, want hier zitten we in de buurt van de fietsroutes, naast een hotel en fietsverhuurzaak, op een plek waar een aantal fietsknooppunten samenkomen. Midden tussen onze doelgroep, dus het moest zo zijn! Inmiddels werken we alweer een aantal weken vanuit gebouw 130 en genieten we van de rustige, groene omgeving."

Nieuwsgierig naar fietsnetwerk.nl? Lees hier meer. 

Foto Fietsnetwerk team.jpg
194