Nieuwe huurder op het Bouw & Infra Park; welkom Ayonas!

Op het Bouw & Infra Park hebben wij deze maand een nieuwe huurder mogen verwelkomen. Ayonas (opleider voor mobiliteit en duurzame inzetbaarheid) huurt de tweede etage van Gebouw 110 en heeft afgelopen 30 september jl. haar kantoor officieel geopend. Directeur Ron Foppen; "Wij hebben gekozen voor het Bouw & Infra Park door de ruime opzet, centrale ligging, de ervaren gastvrijheid en service en de uitstekende voorzieningen op het park zoals een congrescentrum en hotel. Dat is voor ons ideaal! 

Voor de opening presenteerden ze hun speciale wagenpark voor de diverse diensten. Over de dag verspreidt ontving Ayonas circa 15 gasten, een beperkt aantal door de coronamaatregelen. Ondanks dat waren ook de gasten enthousiast over de kantoorlocatie, de uitstekende verzorgde lunch die werd genuttigd 'Bij Fritz' en wat er te zien was tijdens de rondleiding zoals de evenementenhal en de diverse (buiten) trainingslocaties. 

 

Onder de gasten waren onder andere afgevaardigden van de Brandweer, Mourik Services en Rijkswaterstaat afd. Communicatie, Strategie en Crisisco├Ârdinatie.

Benieuwd naar Ayonas? Lees meer over het bedrijf en de dienstverlening op: www.ayonas.com.

Huurder Ayonas vierkante foto
194