Nóg meer vergaderzalen voor het congrescentrum

Deze maand is een mooi project gestart voor de ontwikkeling van het park. Ons eigen kantoor op de begane grond van gebouw 20 verhuist naar de eerste verdieping. Niet zonder reden, door deze verhuizing ontstaat er op de begane grond meer ruimte voor extra vergaderzalen. Een grote behoefte van ons én onze gasten!

Om deze verhuizing te kunnen realiseren zijn er aanpassingen nodig op de eerste verdieping. Die verbouwingswerkzaamheden zijn inmiddels van start gegaan. Door bijvoorbeeld de spanten te verplaatsen creëren we meer nuttige ruimte en door dakramen te plaatsen, krijgen we meer daglicht in het kantoor. Het bouwteam van deze verbouwing bestaat uit de huisaannemers-leveranciers van het Bouw & Infra Park.

Robin Idzes, manager vastgoed en parkbeheer, is enthousiast; “Deze transformatie is een mooie ontwikkeling voor onszelf en het park, het project loopt volgens planning, we kijken uit naar de oplevering”.

Meer weten over deze ontwikkeling? Neem vooral contact op met Robin of een van onze andere mensen. Zij vertellen jou daar graag meer over: https://www.bouwinfrapark.nl/onze-mensen/

Robin Idsze - meer vergaderzalen congrescentrum
194