Nóg meer ruimte voor denken, delen en doen!

De verbouwing van onze evenementenhal is in volle gang. De karakteristieke, industriële uitstraling van de hoge ruimte blijft uiteraard intact, maar de capaciteit wordt flink verhoogd. De ‘put’ in het midden van de ruimte wordt namelijk gedempt, waardoor het vloeroppervlak verruimd wordt naar bijna 1000 m2. Dat betekent dat we bijeenkomsten kunnen faciliteren tot 750 personen in theateropstelling. Daarmee zijn we de enige, zakelijke congreslocatie in Harderwijk en nabije omgeving met ruimte voor deze groepsgrootte.

Deelbare ruimte
Daarnaast is de hal deelbaar in twee segmenten door middel van akoestische gordijnen, zodat bij kleinere groepen de indeling passend kan worden gemaakt. Uiteraard blijft ons auditorium ook nog gewoon geschikt voor groepen tot 200 personen.

Audiovisuele middelen
Om de grotere bijeenkomsten optimaal te kunnen blijven ondersteunen zorgen we uiteraard voor passende audiovisuele middelen specifiek voor uw bijeenkomst.

Parkeren
Voor bezoekers aan ons congrescentrum zijn er voldoende, verharde en gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook is er mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden.

Interesse in de nieuwe mogelijkheden? Bel 0341 - 499000 of mail reserveringen@bouwinfrapark.nl

Evenementenhal
194