Kennisplatform CROW kiest voor onze Webinar Studio

Bij Congrescentrum B&I is een van de vergaderzalen getransformeerd tot professionele Webinar Studio. Afgelopen 9 september 2020 maakte kennisplatform CROW gebruik van onze studio. Ruim 170 deelnemers konden vanuit huis de presentatie volgen. Dit webinar was het alternatief van de door coronamaatregelen afgelaste fysieke bijeenkomst van 25 maart 2020.

Dankzij het webinar kon de organisatie, conform de RIVM-richtlijnen, toch meer informatie geven over de ontwikkelingen van een belangrijk duurzaam onderwerp, namelijk duurzamere asfaltverhardingen met een langere gemiddelde levensduur en minder spreiding in levensduur, tegen minimaal gelijke kosten. In plaats van de 170 deelnemers was het alleen nodig dat de 10 sprekers en betrokkenen bij elkaar kwamen en dat was prima mogelijk met anderhalve-meter afstand op het Bouw & Infra Park. 

Dankzij de professionele techniek was het mogelijk voor de deelnemers om vragen te stellen en actief deel te nemen. De centrale locatie van ons park en de gemakken van een congreslocatie, maakte het voor de sprekers ook prettig om het webinar te houden. Met als gevolg leuke en positieve reacties achteraf.

Webinar terugkijken?
Op de website van Asfalt-Impuls kunt u het webinar terugkijken.

Ook een webinar organiseren?
Lees hier meer over onze professionele webinar studio of boek hier direct de studio.

Webinar Asfalt-Impuls CROW
194