Kennis- en adviescentrum Volandis

Kennis- en adviescentrum Volandis huurt de 1e etage en de helft van de 2e etage van 1 van onze monumentale panden op het park. Dit pand stond eerst leeg, en is verbouwd naar de wensen van Volandis. Volandis bouwt aan een gezonde en bloeiende bouw- en infrasector waarin mensen veilig werken, plezier houden in hun werk en op tijd vooruitkijken.

 “Vanuit voorgaande organisaties waren wij al gelinkt aan dit park en zo zijn wij in gesprek gekomen over het huren van deze locatie”, vertelt Manon Gerding, Officemanager bij Volandis. “Als huurder zijn wij door Bouw & Infra Park meegenomen in de hele verbouwing van gebouw 100. Al onze wensen zijn hierin meegenomen. De samenwerking met het bouwteam (Bouw & Infra Park, projectleiding, aannemer en installateur) hebben wij als zeer prettig ervaren. Samen is er een mooi resultaat neergezet. We kunnen het gebouw nu optimaal gebruiken als kantoor.” 

Vergaderzalen

Volandis maakt naast het huren van gebouw 100 ook regelmatig gebruik van de vele andere faciliteiten die Bouw & Infra Park biedt. “Wij huren regelmatig vergaderzalen. De personeelsrestaurants worden door ons personeel gebruikt voor lunch of diner bij overwerken. De cateraar verzorgt voor ons vergaderlunches, diners op locatie of een smoothie-bar bij events. We hoeven er maar om te vragen en Bouw en Infra regelt het.” 

Aanrader

Gerding raadt het huren van een bedrijfspand bij Bouw en Infra Park zeker aan. “Wanneer je huurt op het Bouw & Infra Park hoef je je als bedrijf over een groot aantal facilitaire zaken geen zorgen meer te maken. Medewerkers van Bouw & Infra Park zijn namelijk zeer kundig. Het beheer van het gebouw, het onderhoud, verwarming, koeling, schoonmaak, brandveiligheid, beveiliging, AED, in alles kunnen zij voorzien. Omdat je aansluit op bestaande contracten zijn de kosten lager dan wanneer je dit allemaal zelf moet regelen.” 

 

Lees meer over Volandis op https://www.volandis.nl

volandis manon
194