Jubileumcongres Bouw & Infra Park vol humor én inspiratie

Donderdagmiddag 6 oktober werden ruim 100 deelnemers aangenaam verrast door het humorrijke en inspirerende programma tijdens het jubileumcongres van het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Het congres werd op de eigen locatie georganiseerd in het kader van het 10-jarig bestaan van het park, waar een bedrijvencampus en een congrescentrum gesitueerd zijn.

Na het welkomstwoord van Erik Kerssies, directeur van Bouw & Infra Park B.V. en de opening door Christianne van der Wal, wethouder Economische Zaken en Werkgelegenheid van de gemeente Harderwijk startte het programma.

De eerste spreker werd aangekondigd als professor doctor Tobias Just, een Duitse vastgoedexpert die een marktvergelijking zou maken tussen de vastgoedmarkt in Nederland en Duitsland. Al snel bleek dat deze professor een typetje was en de bezoekers in werkelijkheid getrakteerd werden op een half uur cabaret door Pieter de Rijk. De volgende spreker, Joost Nicasie van Areaal Advies gaf verfrissende inzichten in hoe leegstand ook een kans kan zijn door het maken van keuzes en het versoepelen van regelgeving. Na de pauze inspireerde Jan Willem van de Groep (Factory Zero) de zaal door een doorkijk te geven naar de toekomst. Welke ontwikkelingen in processen en producten zijn nodig om onder andere woningen zo kostenefficiënt en klimaatneutraal te ontwikkelen en te  bouwen? Dagvoorzitter Peter Reijers sloot het officiële programma af door het hoofdzakelijk mannelijk publiek te wijzen op de verschillen in communicatie tussen mannen en vrouwen.

‘De combinatie van de humor en de inspirerende inhoud maakt dit congres zeer geslaagd, we kijken terug op een mooie middag’, aldus een tevreden Erik Kerssies.

Persbericht van Bouw & Infra Park: 7 oktober 2016

194