Inclusief Gresbo Post en Bouw & Infra Park Harderwijk starten samenwerking omtrent postbezorging

Sociaal ondernemer Inclusief Gresbo Post en het Bouw & Infra Park Harderwijk zijn op 1 juli jl. een samenwerking gestart met betrekking tot de postbezorging. Per deze datum halen en bezorgen de postbezorgers van Inclusief Gresbo Post dagelijks de brieven en pakketten van organisaties gevestigd op de bedrijvencampus op het Bouw & Infra Park.

Maatschappelijk betrokken

‘We zochten naar een oplossing om de post centraal te regelen voor onze huurders. De keuze voor Inclusief Gresbo Post was snel gemaakt. Toen we aan het kijken waren naar de mogelijkheden gaven hun flexibiliteit, gunstige tarieven en vooral de maatschappelijke betrokkenheid de doorslag’, aldus Ester Poelhekken, facilitair manager van Bouw & Infra Park.

Inge Meeuse, accountmanager Post bij Inclusief Gresbo legt uit: ‘Bij de Post werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zorgen voor de juiste begeleiding en vaktrainingen zodat ze stap voor stap het vak leren. Wij kunnen de klant op het gebied van post totaal ontzorgen.. Niet alleen het bezorgen van de post, maar wij verzorgen ook complete mailingen. De klant kan de adressenbestanden aanleveren en wij zorgen dat het geprint, gevouwen, gestickerd en bezorgd wordt. Maar wil de klant alleen de mailing laten bezorgen, dan kan dat ook. Wij gaan met de klant in gesprek en leveren maatwerk.  Door de post door Inclusief Gresbo te laten regelen laat Bouw & Infra Park zien dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen.'

Deelnemende organisaties
Al 9 van de 17 organisaties gevestigd op het Bouw & Infra Park maken gebruik van deze nieuwe dienst: AAB Training en Opleiding, Academie voor Ambulancezorg, Bouw & Infra Park B.V., De Corporatie Academie, NVAF, Soma Bedrijfsopleidingen, Soma College, SPW en Volandis. Ester Poelhekken: ‘We gaan ervan uit dat de andere organisaties ook het voordeel gaan in zien en zich binnenkort ook aansluiten. Zij kunnen, net als de al deelnemende bedrijven, zelf een pakket kiezen bij Inclusief Gresbo Post. Zo heb je alles zelf in de hand. We zijn zelf erg tevreden over de eerste periode.’

Over Bouw & Infra Park
Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op de bedrijvencampus zijn 17 organisaties gevestigd, allen gelieerd aan de bouw-, infra-, en/of opleidingsbranche. In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Over Inclusief Gresbo
Inclusief Gresbo is onderdeel van de Inclusief Groep en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo regulier mogelijk werk op het gebied van groenvoorziening, schoonmaak, verpakken, schilderwerk en post. Inclusief Gresbo Post levert een compleet dienstenpakket, waaronder post- en pakketbezorging, dagelijkse haal- en brengservice, postbusservice, mailings en het digitaliseren van bestanden.

Foto: v.l.n.r. Ester Poelhekken, postbezorger Erwin van Walsum, Inge Meeuse

DSC_0004
194