Contract met StarSecure verlengd

Sinds ruim een jaar werkt Bouw & Infra Park samen met beveiligingsbedrijf StarSecure uit Nunspeet. Zij bemensen de portiersloge en fungeren daarmee ook als gastheer en als eerste aanspreekpunt van iedereen die het Bouw & Infra Park oprijdt. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de alarmopvolging & de open- en sluitrondes van de panden. StarPark (het zusterbedrijf van StarSecure) levert de nachtreceptionist in het conferentiehotel en ook regelmatig verkeer- en parkeerbegeleiders voor de evenementen op het park.

Dinsdag 4 december werd het contract officieel verlengd en ondertekend door Thijs de Ruiter (operationeel directeur van StarSecure) en Erik Kerssies (directeur van het Bouw & Infra Park) in het bijzijn van Ivo Eenkhoorn (StarSecure) en Ester Poelhekken (Bouw & Infra Park). Ditta, de dienstdoende portier deze dag, is blij met de verlenging. 'Ik heb het hier erg naar mijn zin, dus ik ben blij dat StarSecure en Bouw & Infra Park de samenwerking verlengd hebben.'

Over StarSecure - StarPark
StarSecure uit Nunspeet is gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van veiligheid en beveiliging. De beveiligers zijn zowel gespecialiseerd in het beveiligen van personen als objecten en inzetbaar in alle denkbare omgevingen en omstandigheden. Zij leveren o.a. beveiligers voor evenementen, festivals en uitgaansgelegenheden, maar beveiligen ook bedrijfspanden. StarPark, het zusterbedrijf van StarSecure, is gespecialiseerd in het leveren van parkeerbegeleiding en verkeersregelaars bij evenementen, festivals en wegwerkzaamheden.

Foto v.l.n.r. Ester Poelhekken, Thijs de Ruiter, Ditta de Ruiter, Erik Kerssies en Ivo Eenkhoorn

20181204_111002
194