Congrescentrum genomineerd voor Nationale Meeting Award

Donderdag 15 februari werd tijdens de beurs EventSummit in de Amsterdamse Rai bekend gemaakt dat ons congrescentrum genomineerd is voor de Nationale Meeting Award in de categorie XXL. De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, CLC-Vecta en EventSummit (voorheen EvenementContact). Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Het kwalificatieproces voor deze award heeft in de afgelopen maanden plaatsgevonden. Om mee te mogen dingen moeten locaties ten minste tien nieuwe reviews hebben ontvangen op reviewsite MeetingReview. Vervolgens ontvingen ruim zeventig locaties in januari een vragenlijst met objectieve kwaliteitscriteria en zes open vragen met betrekking tot de bedrijfsvoering en visie. De antwoorden op de open vragen werden door de vakjury van de Nationale Meeting Award beoordeeld, waarna zij per deelnemer de punten hebben toegekend. 

Het resultaat hiervan is dat onze locatie genomineerd is en bij de laatste 3 zit in de categorie XXL. Woensdag 21 februari volgt een een jurybezoek, na dit bezoek gaat de jury in beraad. 

De winnaars worden bekend gemaakt op maandag 12 maart a.s. tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Marienhof in Amersfoort. 

NMA logo
194