Congrescentrum Bouw & Infra Park wint zilver bij verkiezing Beste Evenementenlocatie van het jaar

Maandag 22 januari 2018 werden tijdens een feestelijke bijeenkomst op het prachtige landgoed Marienwaerdt in Beesd de MEETINGS® Awards uitgereikt, onder andere in de categorie ‘Beste Evenementenlocatie van 2017’. Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park was al regiowinnaar in deze categorie en Erik Kerssies (directeur) en Karlien Lodewijk (Marketing & Communicatie) ontvingen het bijbehorende certificaat en de award. Als kers op de taart bleek dat de locatie in Harderwijk ook de zilveren award mee mocht nemen en zichzelf dus bij de beste evenementenlocaties in het land mag scharen. De winnaars ontvingen de prijs uit de vliegensvlugge handen van Hans Kazàn. ‘Vorig jaar namen we de bronzen award mee naar Harderwijk en dit jaar de zilveren, we zijn erg trots dat zoveel gasten op ons gestemd hebben, volgend jaar gaan we voor goud!’, vertelt Karlien Lodewijk.

Op basis van het aantal geldig uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2017 tot en met 31 oktober 2017 zijn de regionale winnaars vastgesteld. De nationale winnaars zijn vastgesteld op basis van het geldig aantal uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2017 tot en met 31 december 2017. De uitslagen zijn op basis van het aantal stemmen vastgesteld door Van Eldik & Van Eldik Notarissen in Malden.

Over de award
De award is een initiatief van Meetings, het vakblad voor alle vormen van zakelijke bijeenkomsten en evenementen, en is een publieksprijs. Naast ‘Beste Evenementenlocatie’ reiken zij ook awards uit in onder meer de categorieën: Beste meetingsupplier, beste teamattractie en beste congrestheater.

Over Bouw & Infra Park
Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is een bedrijvencampus & congrescentrum in het midden van Nederland. Het is dé trotse thuisbasis voor de infra met alle ruimte (binnen & buiten) voor denken, delen en doen.  Op het park zijn organisaties gevestigd die actief zijn in de bouw- & infrasector, opleidingssector en/of zich daar nauw mee verbonden voelen. In het congrescentrum vinden dagelijks vele trainingen, vergaderingen, demonstraties en evenementen plaats.

MBE
194