Congrescentrum Bouw & Infra Park tweede keer op rij beste evenementenlocatie in de regio

Woensdag 1 november jl. werd bekend dat het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk de award ‘Beste Evenementenlocatie van 2017’ in de regio heeft gewonnen. De publieksstemmen zijn uitgebracht tussen 1 september en 31 oktober 2017. Vorig jaar won het tot congreslocatie omgebouwde kazernecomplex deze publieksprijs ook al.

Landelijke verkiezing
Karlien Lodewijk, coördinator marketing en communicatie van Bouw & Infra Park: ‘Voor de tweede keer op rij deze award winnen is geweldig. Vooral omdat het een publieksprijs is. Waardering van onze gasten is een teken dat we op de goede weg zijn. Nu willen we natuurlijk ook de landelijke verkiezing winnen. Stemmen kan nog tot 31 december 2017 via www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl/stem!’

De officiële award wordt 22 januari 2018 uitgereikt tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd. Daar wordt ook bekend of de landelijke award mee naar Harderwijk gaat.

Over de award
De award is een initiatief van Meetings, het vakblad voor alle vormen van zakelijke bijeenkomsten en evenementen, en is een publieksprijs. Naast ‘Beste Evenementenlocatie’ reiken zij ook awards uit in onder meer de categorieën: Beste meetingsupplier, beste teamattractie en beste congrestheater.

Beste evenementenlocatie 2017
194