Congrescentrum Bouw & Infra Park neemt bronzen award mee naar Harderwijk voor 'Beste Evenementenlocatie van het jaar 2018'

Maandag 21 januari jl. vond tijdens het Meetings Business Event op Landgoed ISVW de bekendmaking plaats van de beste meetinglocaties in verschillende categorieën. Onze locatie was genomineerd in de categorie 'Beste Evenementenlocatie'. Wij mochten twee awards in ontvangst nemen: de award voor de beste evenementenlocatie in de regio én de bronzen award landelijk! We ontvingen de prijzen uit de vliegensvlugge handen van Hans Kazàn, die dit jaar niet alleen optrad als dagvoorzitter maar óók zijn persoonlijke verhaal over vallen en opstaan deed.

Groei
Het MEETINGS Business Event werd drukbezocht door afgevaardigden uit de Nederlandse en Belgische MICE-branche. Het MEETINGS Business Event werd dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Omdat deze mooie leeftijd nooit gehaald was zonder groei, was groei het overkoepelende thema van deze editie. Groei brengt ontwikkelmogelijkheden met zich mee, je rol verandert, je werk of doelgroep wordt interessanter en verandert of groeit zelfs mee. En is dat niet precies wat de winnaars en runner ups van de MEETINGS Awards de afgelopen jaren deden?

Sprekers
Internationale groeiondernemer Kees de Jong sprak over zijn ervaringen met ondernemerschap, zijn worstelingen, fouten en oplossingen. Hoe kun je beter, sneller en op een leukere manier je groeiende bedrijf leiden? “The Bottle Neck is always on top”, vergeet dus vooral niet om aan jezelf te werken!

Ook in de presentatie van Customer Service expert Maaike Vrenken speelt groei een belangrijke rol. Groeien kan niet zonder waarde(vol) te zijn en blijven, betoogt ze. Je oprecht verbinden met je klant is pure noodzaak om te overleven. Doe je voordeel met klantinformatie zoals bijvoorbeeld reviews, positief en negatief. Vind jouw ijsje, noemt ze dat.

Bij groeien hoort ook vallen en opstaan. Hans Kazàn vertelde ons in zijn zeer persoonlijke verhaal hoe hij een aantal zakelijke debacles te boven kwam en hoe hij hierna weer verder ging.

Forumdiscussie 
Nieuw tijdens dit MEETINGS Business Event was de forumdiscussie waarbij Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie) in gesprek ging met acht afgevaardigden van Convention Bureaus voor Belgische en Nederlandse steden en streken. Zij vertelden over hun aanpak wat betreft het aantrekken van congressen naar de verschillende destinaties en gaven een aantal mooie voorbeelden van succesvolle evenementen in hun stad en streek. 

Regionale én nationale winnaars
Op basis van het aantal geldig uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2018 tot en met 31 oktober 2018 zijn de regionale winnaars vastgesteld. Deze prijzen waren reeds bekend. De nationale winnaars zijn vastgesteld op basis van het geldig aantal uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2018 tot en met 31 december 2018. De uitslagen zijn op basis van het aantal stemmen vastgesteld door Van Eldik & Van Eldik Notarissen in Malden.

Foto: Clickshots

MBE2019
194