Congrescentrum Bouw & Infra Park investeert in nieuwe beamers

Afgelopen week zijn in de meeste vergaderzalen van het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk de beamers vervangen. De nieuwe beamers hebben 4800 lumen en een beeldverhouding van 16:9 en kunnen dus ook breedbeeldpresentaties projecteren. Ook alle bijbehorende schermen zijn vervangen door breedbeeldschermen.

Bas van der Wal, senior projectleider evenementen: ‘Tegenwoordig maken bijna alle partijen gebruik van de beamer. Met deze nieuwe beamers zijn we ook op dit vlak klaar voor de toekomst en voldoen we beter aan de vraag van onze gasten. De nieuwe beamers projecteren zeer scherp en in grotere zalen, waar twee beamers hangen, kan er simultaan geprojecteerd worden.’

Bijkomende voordelen zijn dat door de ingebouwde Daylight View Technologie het beeld wordt geoptimaliseerd bij veel omgevingslicht. Daarnaast zijn de nieuwe beamers zeer stil in gebruik.

Over Bouw & Infra Park

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op de bedrijvencampus zijn 17 organisaties gevestigd, allen gelieerd aan de bouw-, infra-, en/of opleidingsbranche. In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Beamer
194