Congrescentrum Bouw & Infra Park introduceert all-inclusive vergaderarrangementen

In april 2016 heeft het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk zes vergaderarrangementen geïntroduceerd. De arrangementen zijn eenvoudig online of telefonisch te boeken. Door een arrangement te boeken weet een boeker zeker dat er niets vergeten wordt. De 4-, 8-, of 12- uursarrangementen zijn all-inclusive en eventueel aan te vullen met extra componenten.

De arrangementen worden geboekt in één van de 15 comfortabele vergaderzalen. De zalen zijn verschillend van grootte, dus er is altijd één passend bij de grootte van de groep.

Karlien Lodewijk, coördinator marketing & communicatie: ‘Het introduceren van de nieuwe vergaderarrangementen past bij onze visie om ons congrescentrum op de kaart te zetten bij locatiezoekend Nederland. Naast het faciliteren van grote evenementen en congressen, die altijd maatwerk zijn, zijn de arrangementen juist bedoeld om de drukke meetingplanner te ontzorgen.’

Over Bouw & Infra Park
Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Zaal Amerongen
194