Congrescentrum Bouw & Infra Park 'Beste Evenementenlocatie van 2016' in de regio

Vrijdag 4 november werd bekend dat het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk de award ‘Beste Evenementenlocatie van 2016’ in de regio heeft gewonnen.

Karlien Lodewijk, coördinator marketing en communicatie van Bouw & Infra Park: ‘We zijn ontzettend trots dat we zoveel stemmen hebben gekregen, dit is echt een waardering van onze gasten. Nu willen we natuurlijk ook de landelijke verkiezing winnen. Stemmen kan nog tot 31 december via deze link!

De award wordt 23 januari 2017 uitgereikt tijdens het Meetings Business Event op Slot Zeist. Daar wordt ook bekend of de landelijke award mee naar Harderwijk kan worden genomen.

Over de award
De award is een initiatief van Meetings, het vakblad voor alle vormen van zakelijke bijeenkomsten en evenementen, en is een publieksprijs. Naast ‘Beste Evenementenlocatie’ reiken zij ook awards uit in onder meer de categorieën: Beste meetingsupplier, beste teamattractie en beste congrestheater.

Over Bouw & Infra Park
Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op de bedrijvencampus zijn 17 organisaties gevestigd, allen gelieerd aan de bouw-, infra-, en/of opleidingsbranche. In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Winnaar banner
194