Bouwmachines Kennisdag - 6 december 2017

De BouwMachines Kennisdag is bij uitstek geschikt voor directeuren en inkopers van grondverzet-, sloop-, recycling-, wegenbouw- loonwerk en aannemingsbedrijven die zich actief bezig houden met (de inzet van) machines, medewerkers en het milieu.

Maar ook voor Veiligheidsfunctionarissen, KAM-managers en Arbo-functionarissen. Machine- en wagenparkbeheerders werkzaam bij grondverzet-, sloop-, recycling-, wegenbouw- loonwerk en aannemingsbedrijven is de Kennisdag een zeer informatieve die u eigenlijk niet wilt missen.

De dag biedt een inhoudelijk interessant programma met diverse kennissessies en keynotes!

Een duurzaam opererend bedrijf; opdrachtgevers eisen het, de maatschappij wil het. Een duurzame benadering van mens, machine en milieu wordt de inzet voor de komende jaren: medewerkers met plezier langer hun werk laten doen, veilig werken, machines goed onderhouden, zo weinig mogelijk brandstof verbruiken, geluidsarm werken, geen fijnstof en CO2 uitstoten worden de standaard.

In de ogen van veel ondernemers staat duurzaam werken synoniem voor meer kosten. Dat is onjuist. Een duurzame bedrijfsvoering biedt juist kansen en lévert geld op. Tijdens de Kennisdag 'Geld verdienen met duurzaamheid' laat BouwMachines de sector zien hoe duurzaamheid kan renderen. Zet ook die duurzame stip aan de horizon en maak uw bedrijf klaar voor de toekomst.

De Bouwmachines Kennisdag vindt plaats op woensdag 6 december op het Bouw & Infra Park in Harderwijk.

Bron: Bouwmachineskennisdag.nl

55812a22365c13fe7817379037a97b9f
194