Bouw & Infra Park trots op geslaagd MKB Congres van Rabobank Randmeren

Voor ondernemers uit haar regio organiseerde Rabobank Randmeren afgelopen 30 oktober het MKB Congres. Rabobank Randmeren koos het Bouw & Infra Park als locatie voor dit grote event. Iets waar wij trots op zijn en met beide handen hebben aangepakt!

Onze vernieuwde karakteristieke evenementenhal leende zich goed voor de grote groep regionale ondernemers die op dit congres af kwamen. Op het podium stonden sprekers als de voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof, de Chief Human Resources Officer van Rabobank Janine Vos, oud-ondernemer Bernard Wientjes, Directeur Customer Operations van AFAS Software Herman Zondag en Carlo van de Weijer, hoofd van de unit Strategic Area Smart Mobility aan de Technische Universiteit Eindhoven. Mooie sprekers, die ondernemers inspireerden en dat konden wij zien.

Het congres stond in het teken van de veranderende arbeidsmarkt. In deze tijd, in een wereld in transitie, is het zaak vooruit te kijken en te denken in mogelijkheden en oplossingen. Welke gevolgen heeft dit voor het MKB? Vanuit het thema kwamen ook onderwerpen als duurzaamheid, technische ontwikkelingen en innovatie aan bod. Onderwerpen die ook dagelijks spelen op het Bouw & Infra Park.

Het Bouw & Infra Park-team heeft er met veel plezier en alle inzet aan gewerkt om dit evenement tot een succes te maken en we kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

Onze evenementenhal ook iets voor uw evenement?
Zoekt u een locatie centraal in Nederland om uw zakelijke evenement, congres, demonstratie of dealerdag te organiseren? De hoge industriƫle ruimte, de aangrenzende subzalen en balie voor ontvangst maken onze locatie perfect geschikt voor uw event. In de jaren '30 stonden op deze plaats op de kazerne de paarden gestald, later was het de garage waar legervoertuigen werden gerepareerd. Anno nu is de hal getransformeerd tot karakteristieke locatie voor uw B2B-event. Lees meer over onze karakteristieke evenementenhal.

MKB Congres Rabobank Randmeren Bouw en Infra Park.jpg
194