Bouw & Infra Park ontvangt Businessclub v.v. Hierden

Businessclub v.v. Hierden bracht vrijdagmiddag 15 november 2019 een bezoek aan het Bouw & Infra Park. Een bedrijfsbezoek is een van de evenementen die de Businessclub organiseert. De mogelijkheden van ons bedrijventerrein laten wij graag aan regionale ondernemers zien. Uiteraard waren zij van harte welkom op ons park!

Na een gezellige ontvangst van alle leden van de Businessclub gaf Erik Kerssies (directeur van het Bouw & Infra Park) een presentatie over de historie, de ontwikkeling/groei en toekomstige plannen van het park. Na de presentatie was er een rondleiding door collega’s Bas van der Wal en Nienke Fluks. Zij lieten de leden de faciliteiten en activiteiten van het park zien. Na de kennismaking met ons terrein en de mogelijkheden, hield de Businessclub hun netwerkbijeenkomst onder het genot van een drankje en een goed gesprek in een van onze vergaderzalen.

Wij vonden het een geslaagde middag en danken bij deze Businessclub v.v. Hierden van harte voor hun komst en de enthousiaste reacties!

Lees meer over Businessclub v.v. Hierden en hun bezoek op hun website.

Foto: https://www.vvhierden.nl/

Bouw & Infra Park ontvangt Businessclub v.v. Hierden
194