Bouw & Infra Park official host Nationaal Congres Beheer en Onderhoud Infrastructuur

De 12e editie van het Nationaal Congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur vindt dit jaar plaats in het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. De Harderwijkse thuisbasis voor de infra is op woensdag 18 april de official host van dit unieke congres georganiseerd door het Nederlands Instituut voor de Bouw.

In de loop der jaren is het congres uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en ingenieursbureaus met expertise op het gebied van beheer en onderhoud werkzaam in de sectoren rail, grond-, weg- en waterbouw. Bijvoorbeeld vanuit het Rijk, de provincies, Rijkswaterstaten, maar ook uit het spooronderhoud, assetmanagement en de haven- en waterbedrijven.

Tijdens het congres worden actuele ontwikkelingen, tools, do’s & dont’s, lessons learned en de wisselwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer verpakt in aansprekende voorbeelden en cases. Het programma bestaat uit lezingen, inspiratiesessies, een projectenplatform en ronde tafelsessies.

Keynotes
Tijdens het congres zijn er keynotes van onder andere Ruud Veltenaar, inspirator van transformatie en bijzonder hoogleraar aan het institute ISBM (London) en MIT (Boston) en Nicolien Sauerbreij, ex -snowboarder, olympisch kampioen, sportmasseur, motiverend spreker en ambassadeur van de Nederlandse skivereniging. Dagvoorzitter is Frénk van der Linden; freelance journalist, werkt voor de NTR-radio (Kunststof), KRO/NCRV-televisie en de Volkskrant.

Aanmelden of meer informatie

70254_bo_3
194