Bouw & Infra Park 3e XXL locatie van Nederland

Het Bouw & Infra Park maakt het de gasten graag naar hun zin. Daarom zijn wij ook zo trots op de derde prijs voor de beste locatie XXL, die wij via MeetingReview hebben ontvangen. Deze prijs hebben wij te danken aan alle mooie reviews die onze gasten hebben gedeeld via MeetingReview.

Bedankt aan alle gasten die een lovende review over ons geschreven hebben. Om een beeld te geven van de ervaringen van onze gasten hebben wij een aantal reviews onder elkaar gezet:

"We komen al jaren op het B&I in Harderwijk, waar we geregeld onze Demodagen hebben of presentaties geven aan onze klanten. Een prachtige locatie die geheel aansluit op onze doelgroep. Het park biedt vele mogelijkheden en de verzorging hiervan is altijd zeer compleet!"

"Alles is altijd top geregeld, ik kom hier met plezier naar toe."

"Deze mail stuur ik om mijn waardering uit te spreken voor de geweldig lieve dames die daar op dat moment werkten. Zo gastvrij, me op dingen wijzen die me meer op mijn gemak stelden (zoals, u mag koffie nemen hoor, je collega’s zijn er, hier kun je je telefoon op laden). Gewoon inspelen op de dingen die ze zagen dat ik aan het doen was."

Hier zijn wij enorm trots op! Natuurlijk blijven we ons inzetten om uw meetings en events op een geweldige manier voor u vorm te geven en gaan volgend jaar voor de eerste prijs!

Ons park ook interessant voor jouw evenement?
Zoek je een locatie centraal in Nederland om een zakelijk evenement, congres, demonstratie of dealerdag te organiseren? Dan biedt ons park zeker mogelijkheden. Bekijk ze hier.

MeetingReview locatie XXL derde prijs
194