Binnenkort beschikbaar: 63 m2 kantoorruimte

Het voormalige WGF-kazerneterrein in Harderwijk in Gelderland op de Veluwe is door de jaren heen getransformeerd tot moderne bedrijvencampus voor organisaties in de bouw-, infra-, en opleidingsbranche. Gebouw 70 is één van de monumentale panden en het voormalige wachtgebouw. Het pand ligt aan de rand van het park op een zichtlocatie langs de N302.

Gebouw  70 – kantoor met charme
De beschikbare ruimte in gebouw 70 betreft één kantoorruimte van 63 m2 op de eerste etage. Er is geen lift. Het kantoor is specifiek bedoeld voor organisaties actief in of gelieerd aan de bouw - en infrasector. In het gebouw zijn al een kennisinstituut voor funderingswerken en een adviesbureau gespecialiseerd in veiligheidsprogramma's gevestigd. Het gebouw heeft naast deze drie kantoorruimtes een gezamenlijke pantry en toiletgroep. Er is databekabeling, glasvezel en verwarming in het kantoor aanwezig. Naast het pand in het groen is een terras met picknicktafel geplaatst. Parkeren kan naast de deur.

Plattegrond met in het groen de beschikbare ruimte (opent in pdf)

Faciliteiten op het Bouw & Infra Park
Op eigen terrein bevinden zich drie parkrestaurants en een KiosKafé, welke perfect zijn voor uw (zakelijke) lunch, diner of borrel. Daarnaast zijn het dé plekken om andere huurders te ontmoeten. Op één van de terrassen kunt u vergaderen of gewoon een kopje verse koffie drinken. Het park beschikt over een sporthal en een sportveld. Of u loopt het park af en zo de Veluwse bossen in. Frisse lucht en beweging werken altijd inspirerend.  Verder biedt het Bouw & Infra Park: beveiliging door middel van een videobewakingssysteem en goed opgeleide portiers bij de entree, 24 uur toegang tot uw pand, congrescentrum met hotel en parkcatering. Het Bouw & Infra Park ligt direct aan de A28 in de driehoek Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle en is daarmee perfect bereikbaar.

Overig

  • Huurprijs: op aanvraag
  • Servicekosten : huurprijs exclusief voorschot servicekosten, exclusief voorschot parkbeheer en energie;
  • Huurtermijn: bespreekbaar;
  • Hoofdbestemming: kantoor;
  • Adres: Ceintuurbaan 2 -70b, 3847 LG Harderwijk;
  • Parkeergelegenheid: ruim voldoende parkeergelegenheid, aantal op basis van CROW-norm à € 352,50 per stuk per jaar.

Huren op het Bouw & Infra Park biedt veel voordelen. Lees er hier meer over. Lees ook het verhaal van Volandis, één van onze andere huurders.

Meer informatie of een vrijblijvende rondleiding? Bel naar onze afdeling Vastgoed & Parkbeheer: 0341 - 499 000 of mail vastgoed@bouwinfrapark.nl 

Gebouw 70
194