Big Stuff: wie durft?

Stap in de wereld van een graafmachinist! Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park biedt vanaf mei 2018 een unieke activiteit voor de zakelijke congresgast: BIG Stuff! Stap in de cabine van een graafmachine en ervaar onder begeleiding van een professional de kneepjes van het vak. Origineel als onderbreking van bijvoorbeeld een congres of event.

Wie durft?
Tijdens het programma staan er verschillende grondverzetmachines klaar op een zandstrook. Klim in de cabine en leer van de professional hoe zo’n machine werkt en ga zelf aan de slag met het scheppen en verplaatsen van zand.

Passende activiteiten
‘We zochten activiteiten passend bij onze locatie die je niet zomaar ergens anders ook kan doen. Dat is gelukt met Big Stuff. Hoe leuk is het om in zo’n grote machine te zitten en deze te bedienen. De reacties zijn ontzettend enthousiast’: vertelt Karlien Lodewijk van het Bouw & Infra Park. Naast Big Stuff biedt het congrescentrum gericht op de bouw- en infrasector ook activiteiten als logo straten, bruggen bouwen en een bouwvakkersestafette.

Reserveren
Meer informatie lees je hier.
Mailen en bellen kan ook: reserveringen@bouwinfrapark.nl en 0341 – 499 000.

Wheel-Loaders1
194