Aangepaste openingstijden Bouw & Infra Park i.v.m. het coronavirus

Het is op dit moment stil op het Bouw & Infra Park. Dat komt natuurlijk door de maatregelen om het coronavirus in Nederland te bestrijden. Onze vergaderzalen zijn leeg, de restaurants zijn gesloten en onze medewerkers op kantoor werken zo veel als mogelijk thuis. Dat neemt niet weg dat wij met een beperkte bezetting er voor zorgen dat wij gewoon bereikbaar zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur. Neem dus voor vragen, reserveringen, verplaatsingen vooral contact met ons op via 0341 499 000 of reserveringen@bouwinfrapark.nl.

Heel graag tot snel op het Bouw & Infra Park!

Wij worden ontzettend blij van nieuwe reserveringen later dit jaar, gelukkig komen deze ook binnen bij ons. Daarom is het ook belangrijk dat wij een goede bereikbaarheid hebben, ook in deze tijd.

De gezondheid van onze medewerkers staat op de eerste plaats. Daarom houden wij ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM en houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten. 

Reserveren of meer informatie?
Ons team helpt u graag verder. Neem contact op via 0341 499 000 of reserveringen@bouwinfrapark.nl. Bekijk alvast onze vergaderzalen of reserveer hier uw zaalruimte.

Onze garantie bij reserveringen later dit jaar
Wij willen graag benadrukken dat u bij ons kosteloos kunt annuleren wanneer blijkt dat door coronamaatregelen van het RIVM uw bijeenkomst niet door mag gaan.

image (1).png
194