10 jaar Bouw & Infra Park

1 januari 2016 bestaat Bouw & Infra Park officieel 10 jaar. Dit is gevierd met de lancering van een nieuwe huisstijl, waarbij de twee bedrijfsonderdelen los van elkaar worden gepositioneerd. Dit is zichtbaar in het blauwe logo van de bedrijvencampus en het paarse logo van het congrescentrum.

Het hele jaar 2016 wordt er verder aandacht besteed aan dit jubileum! Zo wordt er bijvoorbeeld later dit jaar een congres georganiseerd ter ere van het 10-jarig bestaan.

Historie
Het Bouw & Infra Park is gevestigd in een voormalig kazernecomplex: de WGF-kazerne (genoemd naar prins Willem George Frederik). De kazerne is gebouwd in de jaren ’30. In 1994 heeft defensie de deuren van de WGF-kazerne gesloten. In 1997 maakte het kazerneterrein plaats voor SBW (Stichting voor Beroepsopleidingen in de weg- en waterbouw). Op 27 september 2000 opende Hare Majesteit Koningin Beatrix officieel de deuren SBW. Per 1 januari 2006 is SBW overgegaan in Bouw & Infra Park. Het feitelijk beheer van de locatie verzorgt Bouw & Infra Park B.V.

Logo 10 jaar groen
194