“Bouw en Infra Park heeft alles wat ik nodig heb voor een geslaagd werkoverleg”

“Bouw en Infra Park heeft alles wat ik nodig heb voor een geslaagd werkoverleg”

Deze week was er een grote werkbijeenkomst van het bedrijf Liander in onze Grondzaal en Evenementenhal. Liander is een bedrijf dat het netwerk voor gas en stroom beheert en heeft vaker gebruikt gemaakt onze ruimtes.

Dick van Staveren van Liander kwam bij ons terecht doordat hij meerdere collega’s had met positieve ervaringen bij Bouw & Infra Park. Twee keer per jaar hebben wij als bedrijf een groot werkoverleg en Bouw & Infra Park bleek de perfecte locatie hiervoor te zijn. “De locatie ligt erg centraal voor ons, Van der Valk bijvoorbeeld ook, maar Bouw & Infra Park past veel beter bij onze doelgroep. Zo bieden jullie bijvoorbeeld de mogelijkheid om een stukje grond te huren en dat past goed bij ons bedrijf. Jullie zijn wat laagdrempeliger. Dit keer gebruikten we alleen zalen. In de Grondzaal stonden verschillende sprekers en in de Evenementenhal gaven we workshops over terugkomende zaken bij Liander, zoals veiligheid en planning. Ook was dit de perfecte gelegenheid om een tevredenheidsenquête af te nemen onder de werknemers, omdat we die nu allemaal bij elkaar hadden.”

 

Liander gebruikte niet alleen onze zalen, maar maakte ook gebruik van onze catering. “De catering is erg goed en dit kregen we veel ook terug van onze medewerkers. Daarnaast vonden zij dat Bouw & Infra een mooi aangelegd park is dat alles goed verzorgt en nette gebouwen heeft. Dit vind ik zelf ook, jullie hebben alles wat ik nodig heb voor een geslaagd werkoverleg en ik ga zeker terugkomen.”

bouw & infrpark en liander
194