Deelnemers uitgelicht

Saled Nederland B.V. uitgelicht

Eind 2020 hebben we Saled Nederland B.V. mogen verwelkomen als nieuw lid van InfraCampus. Zij nemen gedurende het jaar een vaste plek in op de InfraCampus.

Kennismaking Saled Nederland B.V.

Saled Nederland B.V. is leverancier van hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart minstens 50% energie. Wij leveren gecertificeerde verlichting.

Waarin onderscheid Saled Nederland B.V. zich?
Wij leveren niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Deze onderscheidende techniek noemen wij retrofit. Met retrofit hoeft u uw huidige armatuur niet te vervangen om over te stappen naar LED. Zo gaan wij kapitaalvernietiging tegen. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Veel gemeenten in Nederland zijn al overgestapt op onze LED verlichting. Wij hebben een grote diversiteit aan producten en daardoor ook een grote verscheidenheid aan klanten. Onze producten komt u zowel binnen (utiliteit verlichting) als buiten tegen (openbare verlichting ).

 

Wie zijn de klanten van Saled Nederland B.V.?
Wij leveren onder andere aan aannemers, installateurs, gemeenten en andere overheidsinstellingen.

Wat is de motivatie van Saled Nederland B.V.  om deel te nemen aan de InfraCampus als lid en vaste exposant?
Toen wij hoorden over de ideeën van de InfraCampus waren wij gelijk enthousiast en zagen wij mogelijkheden om daar kennis en informatie over te dragen aan derden, en ons steentje bij te dragen aan de initiatieven van de InfraCampus.

Wat wil Saled Nederland B.V. graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus?
Wij willen bezoekers kennis bijbrengen over het toepassen van verlichting in de openbare ruimte. Dit kunnen wij bieden door onder andere lezingen te geven en de verlichtingsnormen uit te leggen voor het toepassen van openbare verlichting.

 


 

Nedal Aluminium B.V. uitgelicht

De InfraCampus heeft onlangs een nieuw lid mogen verwelkomen, namelijk Nedal Aluminium BV uit Utrecht. Als exposant van de InfraCampus hebben zij een vaste plek en zijn zij, op afspraak, het gehele jaar te bezoeken. Nedal ontwikkelt en produceert Aluminium profielen en masten voor diverse doeleinden.

  

Kennismaking met Nedal

Vanuit het hart van midden Nederland, ontwikkelt en produceert Nedal Aluminium profielen en masten voor diverse doeleinden. Aluminium is een grondstof met veel unieke eigenschappen en voor vele toepassingen inzetbaar. Het is daarbij ook volledig recyclebaar en veilig voor het milieu, omdat er geen toxische stoffen terecht komen in de grond en het grondwater. Hierdoor zijn wij in staat om de perfecte mast te ontwikkelen voor elke omgeving en grondsoort. De lichtmasten van Nedal zijn méér. Dat komt omdat we niet alleen nadenken over de primaire functie, namelijk verlichting, maar ook over wat zo'n mast nog meer te bieden heeft. Zo dragen we bijvoorbeeld bij aan een betere connectiviteit met onze 4/5G-masten. Onze aluminium masten komt u dan ook tegen in het straatbeeld. Nedal produceert al ruim 80 jaar hoogwaardige aluminium producten. Door deze ruime ervaring kunt u kwalitatieve en innovatieve producten van ons verwachten, die duurzaam zijn geproduceerd, volgens de cradle to cradle principe.

St. IKN heeft Nedal nog een aantal aanvullende vragen gesteld, om goed beeld te krijgen van de nieuwkomer in de InfraCampus:

 • Waarin onderscheid Nedal zich?
  Met ruim 80 jaar ervaring en doorontwikkeling van aluminium producten.
 • Wie zijn de klanten van Nedal?
  Nedal heeft een grote range aan producten en daardoor een grote verscheidenheid aan klanten. Onze producten ziet u in het straatbeeld terug, waarbij u kunt denken aan: lichtmasten, vlaggenmasten, maar ook komen onze producten terug in auto’s, treinen, boten en fietsen. De klanten die wij bedienen zijn onder meer projectontwikkelaars, aannemers, installateurs en gemeente etc.
   
 • Wat is de motivatie van Nedal om deel te nemen aan de InfraCampus als lid en vaste exposant?
  We zijn erg blij met het brede initiatief wat genomen is door de InfraCampus. Omdat wij een mondiale speler zijn in de aluminium industrie, sluiten wij graag aan bij het initiatief. Zo kunnen wij kennis overdragen en laten zien wie we zijn en wat we doen.
      
 • Wat wil Nedel graag bijdragen in de toekomst in de InfraCampus?
  Wij kunnen klanten en leerlingen helpen bij het optimaal toepassen van openbare verlichting. Dit kunnen wij bieden in vorm van masten en gerelateerde producten, welke de veiligheid in de openbare ruimte verbeteren, conform gecertificeerde producten en diensten. Waar nodig kunnen wij voorzien in opleiding, ontwikkeling, plaatsing en onderhoud bij de toepassing van deze producten.
 
412