InfraCampus Harderwijk

10 april 2019, werd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, de InfraCampus officieel geopend. Deze ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector is gerealiseerd in de grote bedrijfshal op een centrale plek op het groene park. De B&I InfraCampus wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met de stichting Innovatie Kenniscentrum Nederland (IKN).

De B&I InfraCampus in Harderwijk is uniek. Het dient niet alleen als een permanent orientatiecentrum, maar is ook een unieke ontmoetingsplek. In de InfraCampus bevinden zich circa 60 permanente stands van leveranciers. Een ruim en compleet aanbod dat hele jaar ter beschikking staat!

CONCENTRATIE VAN INFRA TOELEVERANCIERS
Door de aanwezigheid van 60 leveranciers kan de bezoeker in korte tijd kennis maken met de vele producten en diensten die aanwezig zijn op de B&I InfraCampus. In Nederland is er geen vergelijkbaar alternatief. Er gaat geen tijd en energie verloren met het opbouwen van tijdelijke exposities. De presentatie van de artikelen wordt optimaal verzorgd, zodat uw product volledig tot zijn recht komt. B&I InfraCampus is centraal gelegen, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is ruim en licht van opzet. De stands uniform in uitvoering en gelegen langs brede looppaden. 

EVENEMENTEN
Regelmatig organiseert B&I InfraCampus in nauwe samenwerking met de Stichting I.K.N. interessante lezingen en presentaties, die door vele Infraprofessionals worden bezocht. Tot de overige activiteiten van de B&I InfraCampus behoren onder andere het organiseren van brancheseminars en andere activiteiten in het belang van de branche. De B&I InfraCampus staat met recht bekend als de trotse thuisbasis van de Infra.

Ja, ik ben geinteresseerd en ontvang graag meer informatie!

 

VANAF 2 JUNI WEER GEOPEND
Door de versoepeling van de maatregelen, welke afgegeven zijn door het RIVM, is het vanaf 1 juni weer mogelijk om 30 personen te ontvangen in de InfraCampus. Zoals het nu lijkt, wordt dit per 1 juli verruimd naar 100 personen. We willen daarom vanaf 2 juni de InfraCampus open stellen van maandag t/m vrijdag. U bent dan van harte welkom van 8.00 uur tot 17.00 uur. Ook kunt u bijeenkomsten organiseren of gebruik maken van werkruimte. Dit met inachtneming van de geldende regels, die u hier kunt terug lezen. Indien u gebruik wilt maken van de InfraCampus kunt u een reservering plaatsen via de afdeling Reserveringen. Zij staan u graag te woord van 8.30 uur tot 16.30 uur via 0341-499000 of reserveringen@bouwinfrapark.nl.

PERFECTE BEREIKBAARHEID
Door de centrale ligging direct aan de A28 Amersfoort/Zwolle, afslag 13 is de B&I InfraCampus voor iedereen snel en gemakkelijk te bereiken. Voor het gebouw en op het Bouw & Infra Park is voldoende parkeergelegenheid.

Het Bouw & Infra Park beschikt over een eigen parkcateraar, grand café met terras, hotelkamers, congrescentrum en evenementenhal. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om ook in te stappen als deelnemer? Vul dit formulier in en we nemen contact met u op. 

Kosten en condities samengevat*
Huur standruimte (3x3 m) binnen: € 2.000,- ex. BTW per jaar;
Huur demoruimte (2,50x3 m) buiten: € 395,- ex. BTW per jaar;
Bijkomende leveringen en diensten: € 250,- ex.BTW per jaar;
Lidmaatschap IKN (2019): € 195,- in. BTW per jaar;
Minimale huurtermijn: ten minste één jaar;
Opzegtermijn: drie maanden;

*Wijzigingen voorbehouden

Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvangt u automatisch uitnodigingen en updates. 

381