Rondleidingen: Beleef de wereld van de infra

Maak tijdens een prachtige wandeling over ons groene terrein kennis met de vele facetten van infrasector!

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is een voormalig kazernecomplex dat in 1997 door Defensie is verkocht. Inmiddels zijn er 16 organisaties en is er een congrescentrum gevestigd in de statige monumentale panden. Het 27 ha grote terrein doet tegenwoordig vooral dienst als opleidings- en kennispark voor de bouw- en infrasector. Dit zie je terug op de grote oefenvelden, maar ook op tal van andere plekken op het park. Je bevindt je in het hart van de sector!

Tijdens een rondleiding op het park word je verrast door de grote veelzijdigheid en neemt een ervaren rondleider je mee langs de vele facetten van de bouw- en infrasector. Zo kom je langs de oefenasfaltbaan, het opleidingscentrum voor hijskraanmachinisten, de oefensnelweg, zie je leerlingen in de grond-, weg- en waterbouw aan het werk en kun je de eindresultaten van het NK Straatmaken bewonderen. En dan hebben we het nog niet over de statige monumentale panden, de inspirerende verhalen van onze huurders en het originele poortwachtersgebouw & technieklokalen. Deze rondleiding is een echte aanrader! 

Voor wie
De rondleiding wordt veel geboekt als break tijdens een evenement, kennisdag of seminar in ons congrescentrum. En ook schoolklassen (groep 8 en middelbare schoolklassen) komen regelmatig op het park.

Praktisch
Tijdsduur: vanaf 30 minuten (minimaal een uur is aanbevolen). 
Kosten: € 115,- per uur.

Als de groep groter is dan 35 personen, adviseren wij om de groep te splitsen.

373